Assalamualaikum,

Sekarang ni ana masih di UTP atas beberapa tugas penting yang perlu disiapkan. Mungkin akan pulang esok pagi setelah menyiapkan tugas-tugas tersebut. Namun terlalu banyak masa senggang yang amat membosankan…. adeh… jadi, ana mengambil peluang ini untuk belajar beberapa trick photoshop secara ‘google’… hehe… lama dah nak belajar, agak minat la sebab nak lukis tak pandai… so, at least Allah dah bagi komputer, kita manfaatkanlah…. hasilnya… BEHOLD!


Amacam? Hehe… actually, telah diminta untuk design beberapa benda la untuk satu event kat utp ni. Padahal bukan power sangat pun. Tak pernah buat dan tak pernah diberi kepercayaan untuk buat. Tapi, sebab xde pape nak buat except keje cnp convofair sikit, so, buat. la.. terdorong la sikit untuk belajar trick2 yg advance. Tapi, takde niat la untuk ‘commercialize’ sebab ana lebih selesa dalam bidang lain… huhu.. enjoy it!

Powered by