Saya tak biasa main tagging ni. Disebabkan telah banyak kali ditag dan tak mahu mengecewakan sahabat-sahabat, saya cuba menjawab tag ini.

1. 5 fakta menarik tentang pemberi tag:
• Wan Mustapai nama diberi… sebut betul3.. hehe
• Peramah dan sempoi
• Schoolmate kat MRSM PC dan sekarang bersama di UTP tapi bukan satu course.
• Seorang yang sangat busy sejak dari zaman sekolah lagi
• Calon MPP 09/10.. haha.. (promote2)

2. 10 fakta/hobi diri sendiri:
• Sangat obsess dengan buku. Pandai berjimat tetapi tidak untuk buku.
• Sangat serius, kritikal dan berterus-terang namun masih ada pertimbangan.
• Tak suka orang yang tidak menepati janji/masa.
• Susah nak senyum tapi hakikatnya itu hanya di hadapan perempuan… haha
• Suka warna hijau dedaunan.. hehe.. sangat mendamaikan
• Kurang bercakap, banyak bekerja.. that’s my style.
• Ada 2 adik lelaki dan sorang adik perempuan.
• Anak sulung.
• Kadang-kadang jenis angin jugak sejak akhir-akhir ni.
• They said I’m over-altruistic.. well.. I dun really aware of it.

3. 8 Penerima tag seterusnya dengan ringkasan mengenai mereka:
Faiq – adik saya. Seorang hafiz. Jangan terkejut blog pelajar tingkatan 2 ni lebih matang daripada anda.
Hamzah – rumate saya. Blog dia jarang update sebab dia tersangat la sibuk.
Nur Akmal – schoolmate kat MRSM PC dulu.
Azirah – Schoolmate kat MRSM KL n MRSM PC dulu. Lama tak dengar kaba dia
Nash – Coursemate kat UTP. Presiden MEDTECH.
Hasmah Salleh – Schoolmate kat MRSM KL. Sekarang buat medic kat Mesir.
Izati (Nieeyz) – Schoolmate kat MRSM PC dan juga jiranku… hehe
Azura – Labmate untuk sem ni. Quite childish.. jangan marah.. haha

Asalnya nak tag lagi ramai.. tapi ramai pulak yang telah ditag.. tak perlulah berulang kali. Sekadar untuk mengurangkan ketegangan post-post yang agak serius sebelum ini. Terima kasih