Post dalam Facebook Safuan Hilmi 'jejaka UMNO'

Assalamualaikum.

Terkejut juga sebaik sahaja mendengar berita tentang ugutan bunuh terhadap Tok Guru Dato’ Seri Nik Aziz, seorang ulama yang cukup disegani bukan sahaja di Malaysia malah dunia.

“Belum lengkap lagi sebab seekor lagi barua tak mati iaitu Nik Aziz. Tunggu aku pi bunuh Nik Aziz dulu baru lengkap. Setan tu tak layak duduk kat muka bumi ni lagi”

“Senang bunuh orang. Tikam jer. Aku sanggup dihukum gantung jika aku dapat bunuh Nik Aziz al Dajal tu”

….begitulah kata-kata biadap pemuda UMNO ini. Betapa taksubnya pemuda ini dengan fahaman sumbang dan sumbing UMNO ini sehinggakan sanggup mengugut untuk membunuh seorang ulama’! spesies apa ni? Konon Islam Hadhari, konon 1Malaysia. Apa ke jadah semua ini? Plastik? Ini anak muda yang akan mewarisi UMNO? “Untuk Melayu NO!!”

Dah la delete akaun Facebook lepas tulis benda ni. Takut? Rasa bersalah? Time buat tak nak fikir. Sekarang, semua dah kenal. Popular free. Inilah doktrin UMNO. Tak suka? maka bunuhlah. Duit tarak? Maka juallah telaga minyak dan air. Takut orang bukak mulut? Maka ‘suaplah’.

Nasihat saya, maka belajar lah bermain CS dulu ya. rumah tu pastikan bullet proof, ye lah takut-takut laknat Allah datang nanti, mati katak kamu.

Kisah selanjutnya di http://syukran.wordpress.com/2010/04/30/nik-aziz-terima-ugutan-bunuh-dari-pemuda-umno/